Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Παράταση για το πρόγραμμα «Τρίτη βράδυ τρώμε έξω»

Από τον aggelioforo

Η μεγάλη επιτυχία την οποία σημειώνει η δράση «Τρίτη βράδυ τρώμε έξω. Μενού 10 ευρώ», που εγκαινιάστηκε στα πλαίσια του Φεστιβάλ Γαστρονομίας, μια διοργάνωση της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού, Παιδείας και Τουρισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης, αντικατοπτρίζεται στο γεγονός ότι τα καταστήματα εστίασης που παίρνουν μέρος, αυξάνονται διαρκώς.

Το πρόγραμμα που ξεκίνησε με στόχο να διαρκέσει τέσσερις εβδομάδες, επεκτάθηκε σε πρώτη φάση έως και τα τέλη του μήνα που διανύουμε (Φεβρουάριος 2012).

Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Σπύρος Πέγκας, απευθύνει εκ νέου κάλεσμα, σε όλους τους επαγγελματίες του κλάδου εστίασης, να συνεχίσουν να συμμετέχουν στην συγκεκριμένη δράση,...
καθ’ όλη την διάρκεια του 2012.

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης από την πλευρά του, υπόσχεται να παρέχει κάθε δυνατή βοήθεια, ώστε να καθιερωθεί η δράση «Τρίτη βράδυ τρώμε έξω. Μενού 10 ευρώ», δίνοντας την ευκαιρία σε κατοίκους και ξένους επισκέπτες της πόλης, να δοκιμάζουν γευστικά μενού και πρωτότυπες συνταγές, σε προσιτή τιμή.

Η λίστα των καταστημάτων εμπλουτίζεται διαρκώς, με τις επιχειρήσεις που συμμετέχουν μέχρι στιγμής ξεπερνούν τις 100.

Τα καταστήματα που παίρνουν μέρος στην δράση, βρίσκονται αναρτημένα στον σύνδεσμο: http://foodfestival.thessaloniki.gr/tuesdays/



Προϋπόθεση συμμετοχής παραμένει η εκδήλωση ενδιαφέροντος στην λίστα των επιχειρήσεων, μέσω του παραπάνω συνδέσμου, η οποία εξακολουθεί να ενημερώνεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου