Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΜΕ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

Συνάδελφισσες – οι
Ο πρωτοφανής σε μαζικότητα και μαχητικότητα απεργιακός αγώνας μας γκρέμισε την κυβερνητική προπαγάνδα περί «υποκινούμενων» και «μειοψηφιών» και στέλνει  το μήνυμα σε όλους τους εργαζόμενους και το δοκιμαζόμενο λαό ότι μπορεί να παλέψει και να νικήσει τη βάρβαρη πολιτική της καταστροφής των κοινωνικών δικαιωμάτων. Οι πολύμορφες δράσεις και η εξωστρεφής παρέμβαση μας αναδεικνύουν  στον καθένα  το έγκλημα που συντελείται εις βάρος της δημόσιας παιδείας και ανοίγουν δρόμους για ένα άλλο σχολείο, αυτό που έχουν ανάγκη τα παιδιά μας, εμείς  και ολόκληρη η κοινωνία.
Χαιρετίζουμε τον κάθε απεργό συνάδελφο που με αγωνιστική διάθεση και  φαντασία, δημιουργικό πνεύμα και αποφασιστικότητα, θυσιάζοντας το μεροκάματο αλλά κερδίζοντας πολύ περισσότερα, συμβάλλει στο να σηκωθεί ο κλάδος - όλοι μας - λίγο ψηλότερα.
Συνάδελφισσες – οι
Ήρθε η ώρα των αποφάσεων για την εξέλιξη του αγώνα μας. Κανείς δεν πρέπει να λείπει !
Όλοι στη Γενική Συνέλευση της ΕΛΜΕ Χαλκιδικής την Πέμπτη 19/9, στις 11 πμ, στο ΕΠΑΛ Πολυγύρου
Αποτιμούμε , συναποφασίζουμε και διαμορφώνουμε τη θέση της ΕΛΜΕ Χαλκιδικής στη ΓΣ προέδρων των ΕΛΜΕ της χώρας που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 20/9 και θα κρίνει την πορεία των κινητοποιήσεων.
Όλοι στον αγώνα ! Θα νικήσουμε !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου