Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

Μπουτάρης Καμίνης και πολιτικά γραμμάτια..

Η αλλαγή σελίδας που συντελέστηκε στις τελευταίες δημοτικές εκλογές στους δύο μεγαλύτερους Δήμους Αθήνας και Θεσσαλονίκης δεν ήταν ουσιαστική. Περιορίστηκε αποκλειστικά στην αλλαγή προσώπων που κάνουν κουμάντο. Έφυγαν οι γαλάζιες παρέες και μας κατακάθησαν οι υπάλληλοι του ΠΑΣΟΚ. Καμίνης και Μπουτάρης έδειξαν το πραγματικό τους πρόσωπο κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων ενάντια στο μνημόνιο.
Ο Μπουτάρης, πήγε με προβοκατόρικο τρόπο να μιλήσει στη συνέλευση των αγανακτισμένων στο Λευκό Πύργο. Ήξερε πολύ καλά πως όλο και κάποιοι θα αντιδρούσαν στην παρουσία του, όπως και έγινε. Βρήκε, έτσι, την αφορμή που έψαχνε για να πετάξει το αριστερό του προσωπείο στον κάλαθο των αχρήστων. Σε πλήρη συνεννόηση με την κυβέρνηση του πάλαι ποτέ σοσιαλιστικού Κινήματος, προσπάθησε με κάθε τρόπο να αποτρέψει εκδηλώσεις, ομιλίες και διαδηλώσεις ενάντια στο μνημόνιο, τη νέα κατοχή της Ελλάδας και τα τσιράκια τους. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η με κάθε τρόπο άρνηση στο Μίκη Θεοδωράκη να μιλήσει στην Πλατεία Αριστοτέλους. Το επιστέγασμα ήρθε όταν πολίτες της Θεσσαλονίκης κατευθύνθηκαν προς το δημαρχείο της πόλης με σκοπό τη συμβολική κατάληψη στις 29/6. Ως ο καλύτερος συνεργάτης της ΕΛ.ΑΣ και της κρατικής καταστολής στη Βόρεια Ελλάδα παρέταξε 4 διμοιρίες ΜΑΤ και 50 μηχανές της αστυνομίας σε σχηματισμό "Π" γύρω από το Δημαρχείο με σκοπό την τρομοκράτηση του πλήθους και την αποτροπή της εισόδου του στο κτίριο..
Ο κ.Καμίνης στην Αθήνα, αφού απουσίασε από όλα τα προβλήματα της Αθήνας από την ημέρα της εκλογής του, αποφάσισε πριν λίγες μέρες πως το πρόβλημα του κέντρου της Αθήνας είναι οι σκηνές των αγανακτισμένων στο Σύνταγμα. Αποτέλεσε το πολιτικό σκέλος της επιχείρησης-σκόυπα της Αστυνομίας για την απομάκρυνση των τελευταίων αγανακτισμένων από την πλατεία Συντάγματος.
Κατανοούμε τα πολιτικά γραμμάτια που έχουν να πληρώσουν οι αγαπητοί δήμαρχοι στο ΠΑΣΟΚ. Δεν αρκεί η τοποθέτηση σε θέσεις κλειδιά κομματικών υπαλλήλων. Πρέπει να καλύψουν πολιτικά τη νεοδεξιά κυβέρνηση Παπανδρέου..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου