Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

Η κρατική τρομοκρατιά ξαναχτυπά

Aπό το indymedia

Ξημερώματα Σαββάτου 9/07, Εξάρχεια. Ένα ακόμα «μεμονωμένο» περιστατικό αστυνομικής βίας: Ο Χ.Κ, 22 χρονών, αποχωρώντας από συναυλία οικονομικής ενίσχυσης και αλληλεγγύης στους συλληφθέντες των απεργιακών κινητοποιήσεων της 28ης και 29ης Ιούνη, δέχτηκε άγρια επίθεση από τους ένστολους φρουρούς της...δημοκρατίας.

Κάταγμα στο κρανίο, στα χέρια, την πλάτη και τα πόδια, καθώς και βλάβη στα νεφρά του, ήταν μερικές από τις τακτικές της Προστασίας του Πολίτη. Ο Χ.Κ όχι μόνο δεν έτυχε άμεσης περίθαλψης, όπως επέβαλλε η κατάσταση του, αλλά κρατήθηκε στη ΓΑΔΑ, όπου εν είδει «ιδιαιτέρας περιποίησης», οι βασανιστές τον περιέχυναν με φωτιστικό οινόπνευμα.

H "δημοκρατία" δείχνει τα δόντια της: Την Πέμπτη 14/7 η ανακρίτια, βασισμένη στην μαρτυρία ενός μπάτσου, διατάσσει την προφυλάκισή του δηλώνοντας ευθαρσώς, σε σχέση με τα πολλαπλά δολοφονικά χτυπήματα των ένστολων τρομοκρατών, ότι "η αστυνομία δεν κάνει τέτοια πράγματα"!!!! Όσο και να προσπαθούν όμως δεν πείθουν κανέναν. Δεν μπορούμε να ξεχάσουμε τη δολοφονική επίθεση που δέχτηκε ο σύντροφος Γιάννης Κ. στις 11 Μαΐου, ούτε τους δεκάδες τραυματίες μετά από κάθε εργατική διαδήλωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου