Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

Anonymous: Βοηθήστε όλοι να εξαφανίσουμε την Wall Street

Από το digitallife

Οι Anonymous, το δίκτυο των ιντερνετικών ακτιβιστών και hackers, έδωσε ένα ιντερνετικό ραντεβού στις 10 Οκτωβρίου με όλους όσους θέλουν να τους βοηθήσουν ώστε να «σβήσουν» το χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης από το διαδίκτυο. Η επιχείρηση με τίτλο «Invade Wall Street» που υποστηρίζει την κίνηση ακτιβιστών σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες κατά των τραπεζών με το όνομα «Occupy Wall Street«, περιλαμβάνει επιθέσεις DDoS κατά της ιστοσελίδας του Χρηματιστηρίου.
Οι Anonymous έχουν στηρίξει από την αρχή της την επιχείρηση Occupy Wall Street και το κίνημα έχει εξαπλωθεί στις περισσότερες πόλεις. Παίρνοντας παράδειγμα από τις κινητοποιήσεις των Αγανακτισμένων στην Ισπανία, την Ελλάδα και την Ιρλανδία, οι Αμερικανοί διαμαρτύρονται για...
την κακή διαχείριση της οικονομίας από τις μεγάλες εταιρίες και τις τράπεζες σε βάρος των πολιτών.
Η οικονομική κρίση που ξεκίνησε στις ΗΠΑ το 2007 έχει αφήσει τα σημάδια της όλα αυτά τα χρόνια και τα σημάδια ανάκαμψης δεν είναι ακόμα ορατά στον ορίζοντα. Οι Αμερικανοί που στηρίζουν το κίνημα και προχωρούν σε προσπάθειες κατάληψης των οικονομικών κέντρων των πόλεων (συνοδευόμενες από πολλές συλλήψεις από την αστυνομία) υποστηρίζουν πως ανεξάρτητα από ποια κυβέρνηση βρίσκεται στα ινία της χώρας τους, οι τράπεζες ευημερούν και το κόστος το πληρώνουν σε φορολογία και ανεργία οι απλοί πολίτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου