Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010

Μισές θα είναι οι μέρες σας!!

Έχουν πέσει όλοι πάνω σε όσους θέλουν να αντισταθούν. Να παλέψουν ενάντια στο μνημόνιο, που κοντεύει να γίνει το μνημόσυνό μας. "Κάποτε στην Ελλάδα υπήρχαν ευτυχισμένοι, χαρούμενοι άνθρωποι, που ήθελαν και μπορούσαν και ζούσαν  ευτυχισμένοι....".
Έχουν πέσει οι δημοσιογράφοι οι οποίοι έχουν βαλθεί να μας κάνουν τόσο απαισιόδοξους που να μην αξίζει να παλέψεις.
Έχουν πέσει οι νοικοκυραίοι που λένε "μην παρεκτρέπεστε διότι κάνετε κακό στην Ελλάδα, στην οικονομία" λες και εμείς δεν θέλουμε να είμαστε νοικοκύρηδες. Ίσα ίσα κύριοι, οι γραβάτες δεν κάνουν τον ..παπά, εμείς που αντιδρούμε είμαστε πιο νοικοκύρηδες από σας, γιατί θέλουμε να πάρουμε τη ζωή μας στα χέρια μας, να κάνουμε εμείς κουμάντο στο σπίτι μας, και όχι η τρόικα.
Έχει πέσει η δικαιοσύνη η ανάπηρη η ελληνική η λεγόμενη, που βάζει και την υπόθεση της Κούνεβα στο αρχείο. "Τώρα που ξεχάστηκε το θέμα, ας δικαιώσουμε σαν κοινωνία την εργοδοτική αυθαιρεσία, ακόμη και αν αυτή αποτελεί έγκλημα κατά της ζωής."
 Έχει πέσει η ψευδο-σοσιαλιστική κυβέρνηση που έχει βαλθεί να κάνει το ΦΠΑ υψηλότερο από το ποσοστό της. Ναι, ναι ξέρω.. Να σωθεί η Ελλάδα, να μην χρεοκοπήσει, να μην πτωχεύσει. Κύριοι πολιτικοί, μέχρι και η Λετονία σήκωσε κεφάλι ενάντια στην τρόικα και κέρδισε και διασφάλισε μισθούς και συντάξεις.
Η ακρίβεια μειώνει το εισόδημα, η ανεργία μειώνει το εισόδημα, το εργασιακό νομοσχέδιο μειώνει το εισόδημα, το ασφαλιστικό μειώνει το εισόδημα, το φορολογικό μειώνει το εισόδημα, το μισθολογικό μειώνει το εισόδημα. Πάμε τώρα.. Η ακρίβεια αυξάνει το εισόδημα των μονοπωλίων, η ανεργία αυξάνει το εισόδημα των εργοδοτών, το εργασιακό αυξάνει το εισόδημα των εργοδοτών, το ασφαλιστικό κλείνει τις τρύπες της κακοδιαχείρισης των πολιτικών, το φορολογικό το ίδιο, το μισθολογικό αυξάνει το εισόδημα των επιχειρηματιών. Βγάλτε τώρα τα συμπεράσματά σας για να δείτε ποιοι τραβούν το κάρο.

Ο αγώνας θα συνεχιστεί μέχρι να φύγει το μνημόνιο με την τρόικα, παίρνοντας και το υφιστάμενο πολιτικοοικονομικό σύστημα μαζί τους. Ο αγώνας θα συνεχιστεί μέχρι τη νίκη!

1 σχόλιο: