Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010

Και άλλα καλέσματα για την αυριανή γενική απεργία

ΚΑΜΑΡΑ 10:00
Δεν θα περάσει το ασφαλιστικό έκτρωμα, δεν θα πληρώσει ο λαός τους κλέφτες, δεν θα ξανα-κλέψετε τη ζωή μας...
από τη διαμαρτυρία του ΣυΡιζΑ στο Λυκαβηττό, σήμερα...



Από το ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ 
ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ 
ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΞΑΡΤΗΣΙΟΓΟΝΩΝ ΟΥΣΙΩΝ
Στις 8 Ιούλη η Κυβέρνηση Δ.Ν.Τ. Τρόικας ΠΑΣΟΚ έρχεται να ψηφίσει στη Βουλή το νέο αντι-ασφαλιστικό νομοσχέδιο. Ένα νόμο έκτρωμα μέσω του οποίου μας παίρνουν περίπου τα πάντα....
Υλοποιώντας πιστά τις οδηγίες-διαταγές του μνημονίου, δείχνοντας μάλιστα υπερβάλλοντα ζήλο, αυξάνουν τα όρια ηλικίας, μειώνουν δραστικά τις συντάξεις, μετατρέποντάς τις σε...
 προνοιακά επιδόματα, θίγουν μια σειρά από κατηγορίες εργαζομένων (Βαρέα, μητέρες ανηλίκων), κατεδαφίζουν τον κοινωνικό χαρακτήρα της ασφάλισης.
Ο πόλεμος ενάντια στους εργαζομένους συνεχίζεται αμείωτος και ανελέητος και θα συνεχίζεται όσο δεν αποφασίζουμε να περάσουμε στην αντεπίθεση. Δεν υπάρχουν πολλές επιλογές. Πρέπει να δώσουμε απάντηση.
Όλοι στην απεργία.
Το νομοσχέδιο αυτό δεν μπορεί, ούτε πρέπει να περάσει. ΟΥΤΕ ΤΩΡΑ, ΟΥΤΕ ΠΟΤΕ!
Συνεχίζουμε μέχρι την ανατροπή και του μνημονίου και των συμφερόντων που υπηρετεί.
Μαζικός, Ενιαίος Αγώνας Διαρκείας, για να Μπλοκάρουμε οι Εργαζόμενοι/-ες τα «Μέτρα»!
Όλοι και Όλες στην Γενική Απεργία!

πηγή:press-gr.blogspot.com


Στάση εργασίας θα πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ, την Πέμπτη, 8 Ιουλίου, συμμετέχοντας στην απεργιακή κινητοποίηση που κήρυξαν η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ.

Τα αστικά λεωφορεία δεν θα κυκλοφορήσουν από την έναρξη της βάρδιας έως τις 8 το πρωί και από τις 9 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας.

Διευκρινίζεται ότι τα πρώτα πρωινά δρομολόγια των γραμμών θα πραγματοποιηθούν σταδιακά μετά τις 8 και έως τις 8.30 το πρωί ανάλογα με την απόσταση των αφετηριών και τερμάτων από τα αμαξοστάσια.

Η νυκτερινή λεωφορειακή γραμμή Νο 78Ν «ΚΤΕΛ - ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ» θα λειτουργήσει κανονικά από τις 10.30 το βράδυ έως τις 6.25 το πρωί.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου