Κυριακή 25 Ιουλίου 2010

Σκότος, η Ελλάδα σου ανήκει!!

Έκλεισε το troktiko. Έχουν αγριέψει τόσο τα πράγματα που ακόμη και η ...5η εξουσία των blog κωλώνει. Γιατί; Μήπως δεν είναι τόσο εξουσία για να συγκριθούν και να αναμετρηθούν με τις άλλες; Μήπως ήταν μόδα που περνάει; Μήπως κατα-τρομοκρατήθηκαν από τους μαφιόζους; Μήπως ήταν και οι ίδιοι μαφιόζοι και εκβιαστές και απλά περίσσευαν;
Η δολοφονία του Γκιόλια είναι μια αποτρόπαια θρασύδειλη πράξη. Όπως κατακριτέο είναι και να πατάνε κάποιοι πάνω στο πτώμα για να μας πούνε για τη θεάρεστη αποστολή της δημοσιογραφίας και να κατασκευάζουν "φωτοστέφανα" για τους εαυτούς τους, να σταυρώνουν Μάκη και intymedia.
H χώρα όπου ο ήλιος λάμπει για πολλές μέρες το χρόνο, το σκοτάδι κάνει κουμάντο.
Σκοτάδι, βρωμιά και σαπίλα συνθέτουν το σκηνικό. Ούτε ο Καραγκιόζης δεν άντεξε και έγινε ...Τούρκος. Εμείς βγάλαμε ανακοίνωση. Κατόπιν εορτής..

Οι τραπεζίτες που κρατούσαν τα λάβαρα του σοσιαλισμού όπως ο Σάλλας στο ΠαΣόΚ του Ανδρέα το `74 , ταράζουν λίγο τα νερά. Πάμε για συγχωνεύσεις και εξαγορές. Με τα θετικά και τα αρνητικά τους. Πολλά τα αρνητικά της ιδιωτικοποίησης ΤΤ και ΑΤΕ. Αλλά ας μην είμαστε υποκριτές. Δεν θα χαθούν τα κτήματα των αγροτών που είναι υποθηκευμένα στην ΑΤΕ αν περάσει στο Σάλλα. Για ψάξτε τα περιουσιακά στοιχεία της ΕΤΕ και δείτε πόσα από αυτά προέρχονται από κατασχέσεις.. Πάμπολλα.. Και ας είναι μέχρι και σήμερα κάτω από κατά πλειοψηφία κρατικό έλεγχο. Βέβαια, το ΚΚΕ το πειράζει το ακίνητο να είναι στο κεφάλαιο και όχι στο ανάπηρο κράτος. Δεν το πειράζει που το χάνει ο μικρο-ιδιοκτήτης. Εδώ δεν τους πείραξε που τους πούλησε η ΕΣΣΔ στο μοίρασμα του κόσμου, σε λεπτομέρειες θα κολλήσουν;; Γράφω αυτές τις σκόρπιες σκέψεις λίγο πριν ξαναφύγω για διακοπές μπας και καταφέρω να αδειάσω τελείως το μυαλό από σκέψεις.. Και ακούω στο ράδιο για οδηγούς που παραβιάζουν τη ΛΕΑ. Τα τετράποδα... Και εκείνοι οι ταρίφες που οδηγούν πάνω στον ποδηλατόδρομο άμα λάχει..

Οι πολιτικοί κάθε χρόνο στις 24/7 μαζεύονται να γιορτάσουν την κουτσουρεμένη δημοκρατία τους. Έχουν βαλθεί να δικαιώσουν τους φασίστες τους δικτάτορες που έλεγαν ότι για την κατάντια της Ελλάδας φταίει η κομματοκρατία των πολιτικών-κομματαρχών. Η προσπάθειά σας είναι πραγματικά αξιέπαινη.

Α και κάτι τελευταίο: τέτοιος λαός είμαστε, τέτοιους πολιτικούς, δημοσιογράφους, blog και τρομοκράτες έχουμε. Η 17Ν τουλάχιστον είχε στόχους, προσανατολισμό και ιδεολογία. Σε λίγο θα αναγκαστεί ο Κουφοντίνας να μιλήσει...!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου