Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Ξυλοδαρμός εργάτριας από αφεντικό, επειδή ζήτησε το δώρο του Πάσχα!

Από τη voria.gr

Εργαζόμενη καθαρίστρια ζήτησε το δώρο του Πάσχα από τον εργοδότη της και αυτός της επιτέθηκε και την τραυμάτισε. Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε σήμερα νωρίς το μεσημέρι σε ξενοδοχείο στην περιοχή των Κουφαλίων, που βρίσκεται στο 1ο χλμ Χαλκηδόνας- Βέροιας.

Σύμφωνα με το...
Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, ο 54χρονος εργοδότης επιτέθηκε στην 45χρονη καθαρίστρια, όταν εκείνη ζήτησε το δώρο του Πάσχα και απείλησε ότι θα τον καταγγείλει, με αποτέλεσμα να της προκαλέσει εκδορές. Η 45χρονη μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Κουφαλίων, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ στη συνέχεια μετέβη στο αστυνομικό τμήμα Κουφαλίων, όπου κατέθεσε μήνυση για εξύβριση, απειλές και πρόκληση σωματικών βλαβών.

Όπως είπε στη Voria.gr ο πρόεδρος του ΕΚΘ, Παναγιώτης Τσαραμπουλίδης, υπήρξε καταγγελία πριν από μέρες ότι ο συγκεκριμένος εργοδότης δεν κατέβαλε το δώρο του Πάσχα στους εργαζόμενους.

Σύμφωνα, πάντως, με την αστυνομία, ο εργοδότης έδωσε σήμερα στους εργαζόμενους το δώρο του Πάσχα, αλλά σε επιταγή. Αιτία της διαμάχης μεταξύ των δυο ατόμων ήταν η ημερομηνία, που αναγραφόταν πάνω στην επιταγή (της προηγούμενης εβδομάδας). Ο 54χρονος ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου συνελήφθη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου