Σάββατο 23 Απριλίου 2011

Γιατί το ΠΑΣΟΚ αποτελεί τη ΧΟΥΝΤΑ του σήμερα...

Μην παιδεύεστε... Τα πράγματα είναι απλά! Το νεοPASOK του Γιωργάκη δεν αποτελεί τη σημερινή ΧΟΥΝΤΑ μόνο με όρους πολιτικούς. Γιατί η κρατική καταστολή που ζούμε δεν έχει προηγούμενο. Γιατί έφεραν τους 3 τους μακρύτερους της τρόικας να κυβερνήσουν τη χώρα. Γιατί δεν έχουν καμία νομιμοποίηση να αλυσοδένουν τη χώρα με το επαχθές μνημόνιο της υπανάπτυξης και του ξεπουλήματος των πάντων. Γιατί ονειρεύονται συνιδιοκτησία του Αιγαίου, μετά τη συνιδιοκτησία της Κύπρου που έφερε η Επταετία. Αλλά και γιατί από επιστημονικής άποψης...
το ΠΑΣΟΚ του λαϊκισμού που έταζε σοσιαλισμό και καλύτερες ημέρες για το λαό στο μέλλον έχει μετατραπεί στο νεοPASOK του φασισμού που μέσα από τα καθοδηγούμενα ΜΜΕ και την προπαγάνδα προσπαθεί να εισέλθει στον ομαδικό και ατομικό ψυχισμό του κάθε πολίτη και να τον πείσει πως οι καλύτερες ημέρες είναι αυτές που ζούμε, διότι θα χωνέψουμε αυτά που φάγαμε μαζί, θα συμμαζευτούμε, θα γίνουμε από τεμπέληδες εργατικοί, θα γίνουμε Ευρωπαίοι. Επιτέλους, ήρθε η τρόικα και μας νοικοκύρεψε.
Η σημερινή κατάσταση βεβαίως και δε συγκρίνεται με τη Χούντα! Την έχει προ πολλού ξεπεράσει σε μέθοδο, οργάνωση, προπαγάνδα και δημοκρατικό προσωπείο. Η κατρακύλα δε θα πάρει μόνο το πολιτικό προσωπικό που μας κατάντησε έτσι! Θα πάρει και όλους τους κολαούζους της εξουσίας που είτε από παιδιάστικη άγνοια, είτε από πλύση εγκεφάλου, είτε ηθελημένα επειδή προσδοκούν ένα κοκκαλάκι ως πιστά κομματόσκυλα μας δείχνουν τα δόντια τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου