Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

The D case στο Γαία live

Tο νέο project των Root Boot δημιουργεί μια digital art εμπειρία, μια γιορτή στην ψηφιακή αισθητική και δημιουργία. Η ομάδα παρουσιάζει ένα πολιτιστικό γεγονός με ξεχωριστή για τα ελληνικά δρώμενα φυσιογνωμία που επιδιώκει να προάγει την ψηφιακή κουλτούρα προσφέροντας μια οπτικοακουστική διαδρομή με όχημα τις πιο δυναμικές μορφές σύγχρονης τέχνης.
Ρυθμοί, μορφές και χρώματα, ήχοι και ιδέες· όλα συντελούν στην κατασκευή μιας πραγματικότητας εμπνευσμένης από περισσότερους από 15 digital artists που δημιουργούν κι εξελίσσουν τα έργα τους με projections σε πραγματικό χρόνο ενώπιον του θεατή κατά τη διάρκεια του event.

Live acts όπως illustrations, graphics, visuals, music, 3D modeling, painting και video συνθέτουν τις παράλληλες δράσεις στο χώρο, συγκεντρώνοντας ένα πλήθος μορφών σύγχρονης ψηφιακής τέχνης κι έκφρασης σε ένα μοναδικό γεγονός.

Με τον ζωντανό διάλογο μεταξύ έργου - θεατή - καλλιτέχνη σε ένα περιβάλλον καλλιτεχνικού πειραματισμού, ιδεών και φαντασίας στήνεται ένα real life μείγμα διαφορετικών μορφών ψυχαγωγίας και τέχνης, που απευθύνεται σε ένα ευρύ φάσμα ανθρώπων, από μαθητές και φοιτητές έως ερασιτέχνες, καλλιτεχνικές ομάδες και επαγγελματίες του πεδίου.

Το D case, προσφέροντας ένα ζωντανό θέαμα με έντονα διαδραστικό χαρακτήρα, επιθυμεί να συντελέσει στη διάδοση του ψηφιακού πολιτισμού καθώς και στην εξοικείωση του κοινού με τις νέες τεχνολογίες και μορφές σύγχρονης δημιουργίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι καλλιτέχνες που λαμβάνουν μέρος στο event ζουν και δραστηριοποιούνται στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο μιας προσπάθειας προώθησης και στήριξης της καλλιτεχνικής δραστηριότητας της πόλης.

Συμμετέχουν:

Cr Space

Pixels on Space

Damcase

Ris'pa

Aeo lus & Ascii

Jason Project & Tech0

Domna Delliou

Ser

Amok

Kuki

Hip Hop Creative

George Valmas

Nast

Design Ninja

Tsak3d

Militant

Maurice Raphael - Video

Dora Kalakidou – Photo

Πληροφoρίες
ΠΟΥ
Γαία Live, Δόξης 5 και Σαλαμίνος, Θεσσαλονίκη * Τηλέφωνο: 2310513654
ΠΟΣΟ
Είσοδος ελεύθερη. Δεν συμπεριλαμβάνεται ποτό.
ΠΟΤΕ
28 Απριλίου 2011

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου