Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

Ανάληψη ευθύνης για τα χτυπήματα σε αστυνομικούς και τη Scoda

Στην εποχή του ΔΝΤ, τη στιγμή που η κυριαρχία πραγματοποιεί την οικονομική αφαίμαξη της κοινωνίας, παράλληλα εξοπλίζει και γιγαντώνει την άμυνά της μπροστά στην απειλή του εσωτερικού εχθρού. Στο φόβο μιας γενικευμένης και ανεξέλεγκτης κοινωνικής έκρηξης χιλιάδες μπάτσοι προσλαμβάνονται και περιπολούν τους δρόμους. Τεράστια ποσά ξοδεύονται για την αγορά υλικοτεχνικής υποδομής, όπως αυτοκίνητα, μηχανές, συστήματα παρακολούθησης. Όλα αυτά με την συνεργασία βιομηχανιών και πολυεθνικών εταιριών, όπως είναι η Scoda (με την "ευγενική χορηγία" δωρεάν οχημάτων στους κατασταλτικούς μηχανισμούς).
Η φαιδρή επίδειξη δυναμικής του κράτους δεν εκφοβίζει το στρατόπεδο του αγώνα, αλλά φέρνει διαρκώς στο προσκήνιο το γόνιμο ζήτημα της επανάστασης. Καθώς επίσης αναδεικνύει διαρκώς την ανάγκη επιστροφής στην εξεγερτική καθημερινότητα. Η προκλητική συνεργασία των εταιριών με τις κάθε λογής υπηρεσίες ασφαλείας τις καθιστά αυτόματα στόχους. Επιλέξαμε να χτυπήσουμε τόσο τους μπάτσους ατομικά στα ίδια τους τα σπίτια, όσο και την αστυνομία σαν μηχανισμό, καθώς και εταιρία που βρίσκεται σε συνεργασία μαζί της.
Ετσι λοιπόν χτυπήσαμε:
Τετάρτη 6/10 : Μηχανή μπάτσου στην Ν.Σμύρνη στην οδό Ραιδεστού
                        Μηχανή μπάτσου στην Δάφνη, στην οδό Εθνάρχου Μακαρίου (100 μέτρα από το σημείο που έπεσε μαχόμενος ο σύντροφος Λάμπρος Φούντας)
Αντιπροσωπεία Scoda στην Αργυρούπολη, στην πάροδο λεωφ. Βουλιαγμένης
Πέμπτη 7/10: Περιπολικό τζιπ του Α.Τ. Βραχατίου που βρισκόταν σε συνεργείο στην παλιά εθνική Κορίνθου-Πατρών.
Τετάρτη 13/10: Αντιπροσωπεία Scoda στην λεωφ. Μεσογείων
Πέμπτη 14/10: Αυτοκίνητο μπάτσου στην Αγ.Παρασκευή στην οδό Καραολή-Δημητρίου

ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ
Ο ΛΑΜΠΡΟΣ ΖΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΜΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου