Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

Χειροβομβίδες και καλάσινικοφ σε κλεμμένο αυτοκίνητο στα Κ.Πατησια

Ένα καλάσνικοφ, δύο χειροβομβίδες και ένα πιστόλι ρέπλικα βρέθηκαν σε κλεμμένο όχημα, που εντοπίστηκε από την αστυνομία, αργά το βράδυ της Τετάρτης στην περιοχή Θυμαράκια στα Κάτω Πατήσια. Τέσσερα άτομα που επέβαιναν στο αυτοκίνητο κατάφεραν να διαφύγουν. Ο οπλισμός εξετάζεται στα εγκληματολογικά εργαστήρια.




Σύμφωνα με πληροφορίες, πολίτης τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση και ενημέρωσε για το ύποπτο αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν τέσσερα άτομα. Το όχημα ήταν σταθμευμένο στην οδό Δεμερτζή 36 στα Θυμαράκια. Στο σημείο έσπευσαν περιπολικά και μοτοσικλέτες της αστυνομίας.



Μόλις οι τέσσερις ύποπτοι είδαν τους αστυνομικούς να πλησιάζουν, εγκατέλειψαν το όχημα και τράπηκαν σε φυγή. Οι δύο εξ αυτών σταμάτησαν διερχόμενο ΙΧ, κατέβασαν με τη βία τον οδηγό του και διέφυγαν. Οι άλλοι δύο κατάφεραν να ξεφύγουν πεζοί.



Σε έρευνα που έγινε στο αυτοκίνητο, το οποίο μεταφέρθηκε στα εργαστήρια της εγκληματολογικής υπηρεσίας, βρέθηκαν ένα καλάσνικοφ μέσα σε ένα μαύρο σάκο στο πίσω κάθισμα, ένα πιστόλι ρέπλικα που ήταν κάτω από ένα από τα καθίσματα του αυτοκινήτου, και δύο χειροβομβίδες.



Τα όπλα εξετάζονται για αποτυπώματα, καθώς και για να διαπιστωθεί αν έχουν χρησιμοποιηθεί σε εγκληματικές ενέργειες.



Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το όχημα είναι κλεμμένο και η απώλειά του έχει δηλωθεί στις 21 Μαΐου στην περιοχή της Ηλιούπολης.



Οι αξιωματικοί της αστυνομίας εκτιμούν ότι η υπόθεση σχετίζεται με το κοινό ποινικό δίκαιο, ωστόσο την υπόθεση παρακολουθεί διακριτικά και η Αντιτρομοκρατική.

πηγή:in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου