Τρίτη 18 Μαΐου 2010

Φοιτητικές εκλογές και ...μη χειρότερα!!!

Και ναι, οι φοιτητικές εκλογές των μη-επιλογών είναι εδώ. Αύριο, Τετάρτη, το φοιτητικό κίνημα εκλέγει την ηγεσία που θα το οδηγήσει σε νέους αγώνες και νέες νίκες. Το παραπάνω σύνθημα είναι το ανέκδοτο της ημέρας.
Στις δύσκολες εποχές για τους νέους, με την ανεργία, την ανασφάλεια την αβεβαιότητα, οι φοιτητικοί σύλλογοι συνεχίζουν να ζουν στον κόσμο τους. Στον κόσμο των πάρτυ, στον κόσμο του αλκοόλ, στον κόσμο του δε με νοιάζει τίποτα, μόνο Μύκονο να μπορέσω να πάω. Κάποτε οι φοιτητές βρίσκονταν στην πρωτοπορία. Ακόμη και το 2006-2007, αφυπνίστηκαν για λίγο έστω , και κατάφεραν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους.
Όσοι φοιτητές θα θελήσουν αύριο να ψηφίσουν μπας και αλλάξουν κάτι θα διαπιστώσουν την έλλειψη επιλογών.
ΔΑΠ-ΝΔΦΚ: Η παράταξη που αυτοδιαφημίζεται ως η συνετή και σοβαρή δύναμη. Όχι καταλήψεις, όχι διαδηλώσεις, μόνο εξεταστικές, life-style, και διασκέδαση: από μπουζούκια μέχρι κλαμπ, και από εκδρομές μέχρι τουρνουά ταχυφαγίας. Το σύγχρονο καρακιτσαριό είναι εδώ. Δεξιοί μέχρι αηδίας, τραγουδούν ακόμη συνθήματα για τον εμφύλιο
ΠΑΣΠ: Πολλοί θέλησαν να αγωνιστούν, αλλά πολλοί περισσότεροι να βολευτούν. Οι δεύτεροι δεν χωρούσαν στη δαπ λόγω πολιτικής καταγωγής. Οπότε αποφάσισαν να καθίσουν στο σβέρκο της πασπ. Κακή απομίμηση της δαπ σε θέματα διασκέδασης, κάνουν πάρτυ και εκδρομές συνέχεια, με ελάχιστες εξαιρέσεις. Τώρα που έχουν και τη ρετσινιά της κυβερνητικής παράταξης να δω πώς θα τα πάνε αύριο
ΠΚΣ: Παλεύει όπου δεν διαπλέκεται. Αλλά πάντα μόνη. Ενότητα στα λόγια, εμπόδιο στην ανάπτυξη του φοιτητικού κινήματος στην πράξη. Εκτελεί πιστά τις εντολές του ΚΚΕ και δεν ντρέπεται να το πει.
ΑρΕν: Δεν μπορεί να αναπτύξει βηματισμό. Αγκομαχάει σαν το ΣυΡιζΑ.
ΕΑΑΚ: Η δυσάρεστη φετινή έκπληξη. Απομακρύνθηκε και αυτή από κάθε απέλπιδα προσπάθεια επανασύστασης του φοιτητικού κινήματος. Στόχος τους η διάσωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑΣ. Έχουν φτάσει στο σημείο να στοχοποιούν την ΑρΕν.
Ανεξάρτητοι: δεν υπάρχουν παντού. Δεν μπορούν να αναπτύξουν δυναμική ανατροπής των παλαιών καθεστωτικών και διαπλεκόμενων δυνάμεων των πανεπιστημίων.


ΛΙΓΑ ΑΚΟΜΗ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΣΠ
Δείτε τη σαπίλα της ΠΑΣΠ Γεωπονικής: διαφημίσεις ιδιωτικών πανεπιστημίων στην ιστοσελίδα της http://www.paspgeote.gr/php/index.php
Πάρτυ, πάρτυ και πάλι ...πάρτυ, και όλα τα προβλήματα λύθηκαν:

Προεκλογικό PARTY ΠΑΣΠ ΤΕΙ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ


Η ΠΑΣΠ Ναυπάκτου την "Παρασκευή 14 Μαίου" σας προσκαλεί στο Προεκλογικό Party που διοργανώνει στο CINEMA CLUB !!!
PARTY ΠΑΣΠ ΕΜΠ - ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΠΡΩΤΟΕΤΩΝ


Γράφει ο/η gioxm

07.10.09

Την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2009 θα πραγματοποιηθεί το πρώτο Παρτυ της νέας ακαδημαϊκής χρονιάς στα νέα κτήρια Ηλεκτρολόγων



ΩΡΑ 23:00



τιμη 8 ευρώ free drink

Άπειρα πάρτυ. Λες και αυτός είναι ο ρόλος τους. Ας τους ρωτήσει ο κύριος Παπακωνσταντίνου αν κόβουν αποδείξεις όταν κάνουν πάρτυ σε χώρο ασύλου. Επίσης, ας μας εξηγήσουν πώς έχουν καταντήσει έτσι μια ιστορική παράταξη που το `75 πάλευε με καταλήψεις στα γραφεία του ΠαΣόΚ για συνέχιση της ένοπλης πάλης, που το`82 με αγώνες διαρκείας εκδημοκράτισε το Πανεπιστήμιο με το Νόμο-Πλαίσιο σήμερα να είναι μια επιχείρηση παροχής υπηρεσιών, ένας μεσάζοντας που κουβαλάει κόσμο στα μπουζούκια, στα πάρτυ, στις εκδρομές και στα μαγαζιά της παραλίας. Πριν μερικά χρόνια υπήρχαν εξαιρέσεις.. Σήμερα έχει απομείνει μόνο η ξεφτίλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου