Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Οι Οικολόγοι στηρίζουν «Πρωτοβουλία» και Γιάννη Μπουτάρη

Οι “Ενεργοί Πολίτες – Οικολογία στην Πράξη” στηρίζουν στο δεύτερο γύρο των εκλογών τον Γιάννη Μπουτάρη για Δήμαρχο Θεσσαλονίκης και περιμένουν από την «Πρωτοβουλία για τη Θεσσαλονίκη», εκφράζοντας το πλειοψηφικό ρεύμα που την στηρίζει, να φέρει την αλλαγή στην πόλη χωρίς αποκλεισμούς και ηγεμονισμούς, γιατί κανένας δεν περισσεύει σε αυτήν την προσπάθεια.


Τη στήριξή του στο Γιάννη Μπουτάρη έδωσε με δήλωσή του ο επικεφαλής του συνδυασμού “Ενεργοί Πολίτες- Οικολογία στην Πράξη”, Χρήστος Μάτης, μετά την ολοκλήρωση του δημοσίου διαλόγου που έγινε στην αίθουσα της ΕΣΗΕΜ-Θ, κατά τη διάρκεια του οποίου ο υποψήφιος Δήμαρχος απάντησε σε ερωτήσεις πάνω σε καίρια θέματα που αφορούν την πόλη και απασχολούν τους πολίτες.

Στη δήλωσή του ο Χρήστος Μάτης πολύ καθαρά τόνισε:...
«Είχαμε δηλώσει από την αρχή της προεκλογικής περιόδου ότι οι υποψήφιοι πρέπει να προσπαθούν να πείσουν τους ψηφοφόρους. Την Κυριακή θα είμαστε και εμείς ψηφοφόροι. Δεν πιστεύουμε ότι κατέχουμε την απόλυτη αλήθεια. Πιστεύουμε στις προγραμματικές συγκλίσεις και τους πολιτικούς συμβιβασμούς. Για μας τα προγράμματα δεν είναι πρόφαση. Είναι η δέσμευση που ο καθένας από εμάς αναλαμβάνει απέναντι στους ψηφοφόρους. Δεν έχουμε κανένα λόγο να κρύψουμε ότι τα προγράμματα μας, τα δικά μας και της «Πρωτοβουλίας», είναι συγγενή. Ο Γιάννης Μπουτάρης σήμερα εξέθεσε τις θέσεις του στα βασικά θέματα που αναδείξαμε στην προεκλογική περίοδο και κυρίως αυτά, στα οποία ο δημότης θα μπορεί να δει διαφορά στις 2 Ιανουαρίου. Κρατάμε τις απαντήσεις που μας έδωσε, κρατάμε τις δεσμεύσεις που ανέλαβε και του ευχόμαστε να έχει την ευκαιρία την 1η Ιανουαρίου να αρχίσει την εφαρμογή όλων όσων θα φέρουν στη Θεσσαλονίκη την αλλαγή, στην ανάγκη της οποίας συμπίπτουμε απόλυτα.
Ο Γιάννης πρέπει την Κυριακή να εκφράσει αυτό το ρεύμα πλειοψηφικά, χωρίς αποκλεισμούς και ηγεμονισμούς γιατί κανένας δεν περισσεύει σε αυτήν την προσπάθεια. Εκείνο που όλοι αντιλαμβανόμαστε, όμως, είναι ότι οι δημότες της Θεσσαλονίκης πρέπει να δουν αλλαγή από τις 2 Ιανουαρίου. Αυτό θα είναι η απάντηση στην αξιοπιστία, που οι πολίτες ζητούν από όλους εμάς».

Στη συνάντηση εκτός από μέλη και υποψηφίους των δύο συνδυασμών, μετείχαν ο Ευρωβουλευτής με την Ομάδα των Πρασίνων Μιχάλης Τρεμόπουλος και τα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Λάζαρος Αγγέλου και Χρήστος Πολυζωγόπουλος.

2 σχόλια:

  1. MONO ZWA PSIFIZUN STIN ELLADA TELIKA..
    4OS STON DIMO WROPOU O OIKONOMOU...
    3OS DIMARA STIN ATHINA..
    ZWA EISTE NA PATE STO DIALO OLOI...
    OI KLEFTES KAI TA LAMOGIA SAS AXIZUNE..
    OSO GIA TOUS GELIOUS BUTARI-GIULEKA EGW STIN POLI MAS STIRIZW ALI-BABA DIOTI AYTOS EXEI MONO 40 KLEFTES..
    TELIKA I PLIOPSIFIA EINAI ZWA..DIPODA ZWA..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. A KAI STON DIMO ATHINWN MONO OI LOUGRES KAI OI ADELFES EXUN TIS TIXES TIS KALES..TO ADELFATO DIOIKEI TON DIMO..OUST STO DIALO KATHIZIMATA..

    ΑπάντησηΔιαγραφή