Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

Ολοι στους δρόμους! Άγριες απεργίες διαρκείας!

Η συμφωνία για την παραχώρηση στο διεθνές κεφάλαιο των κατακτημένων με αγώνες εργασιακών δικαιωμάτων υπεγράφη και ανακοινώθηκαν τα νέα - παλιά μέτρα αφαίμαξης του μόχθου και του κόπου εργαζόμενων και συνταξιούχων, οδηγώντας τους σε αβεβαιότητα για το μέλλον και τη φτώχεια.


•Επειδή οι λαοί δεν χρωστούν σε κανένα....

•Επειδή οι ληστές του μόχθου και κόπου μας, καλοπερνούσαν και καλοπερνάνε...

•Επειδή η ελευθερία και η ζωή δεν υποθηκεύονται....

•Επειδή αρνούμαστε να υποθηκεύσουμε το παρόν και το μέλλον μας..



ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ:
Δύο συγκεντρώσεις θα πραγματοποιηθούν σήμερα στη Θεσσαλονίκη. Στις 10.30 στο άγαλμα του Βενιζέλου είναι η πρόσκληση του ΠΑΜΕ, ενώ την ίδια ώρα θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση από το Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης και την ΕΔΟΘ στην πλατεία Αρχαίας Αγοράς στην πλατεία Αριστοτέλους. Θα ακολουθήσουν πορείες στους κεντρικούς δρόμους της συμπρωτεύουσας με κατάληξη το κτήριο της Γ.Γ Μακεδονίας – Θράκης.




πηγές:intymedia,newsblog



Μέσα στην απεργιακή θύελλα για την κατοχύρωση του δικαιώματος στη ζωή και για τη μη εκχώρηση της εθνικής μας κυριαρχίας στο ΔΝΤ λαμβάνουν χώρα κάποια γεγονότα άξια αναφοράς:
Καταρχάς και σύμφωνα με τις μέχρι τώρα δημοσκοπήσεις, η γραμμή του ΠΑΣΟΚ ότι δεν υπάρχει άλλος δρόμος και άλλη λύση, αντέχει. Αντέχει το ίδιο το ΠΑΣΟΚ και πολύ περισσότερο ο ΓΑΠ, παρότι επιβάλλουν τα σκληρότερα και αντιλαϊκότερα μέτρα της μεταπολίτευσης.
Η ιλαρή πλευρά της υπόθεσης ονομάζεται ΝΔ και Αντώνης Σαμαράς. Αφού μας έφεραν στο τραγικό αυτό σημείο, έρχονται να μας υπερασπιστούν καταψηφίζοντας τα μέτρα. Δεξιοί και αδέξιοι, για γέλια και για κλάματα (και στην αντιπολίτευση)!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου