Πέμπτη 6 Μαΐου 2010

Βουλευτές βρίζουν δημοσιογράφο που μιλά για τα προνόμιά τους!!

Δεν είχαν τα κότσια να αμφισβητήσουν το ρεπορτάζ της δημοσιογράφου που καυτηρίαζε τις εναλλακτικές λύσεις που εφευρίσκουν οι «εθνοπατέρες» μας, για να μην χάνουν τα προνόμιά τους, και το ’ριξαν στο βρισίδι. Ναι, καλά διαβάσετε, βουλευτές, παρακαλώ, και μάλιστα με αγοραία… γλώσσα.

Αναφερόμαστε σε μια ομάδα (ευτυχώς μικρή) κοινοβουλευτικών ανδρών συγκεκριμένου κόμματος, που βρισκόταν στο χώρο του Κοινοβουλίου και παρακολουθούσε μέσω τηλεόρασης τα πολιτικο-οικονομικά δρώμενα του τόπου.

Έπιναν το καφεδάκι τους και, όταν η δημοσιογράφος άρχισε στο «γυαλί» να μιλάει για τα τερτίπια των βουλευτών και για τις χαραμάδες, αλλά και τα παράθυρα που εκείνοι ανακαλύπτουν, ώστε ακόμα και σ’ αυτή την οικονομική κρίση να κρατάνε ατόφιο το μισθό τους, μόνο την τηλεόραση δεν έσπασαν.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, τη στιγμή που η ρεπόρτερ σχολίασε ότι ναι μεν μειώθηκε η βουλευτική αποζημίωση, αλλά οι βουλευτές έχουν τη δυνατότητα με τη συμμετοχή τους στις επιτροπές -οι οποίες το τελευταίο διάστημα είναι μέχρι και δέκα σε μία μέρα- να αναπληρώσουν το χαμένο οικονομικό έδαφος, έγινε της κακομοίρας.

Βουλευτής φέρεται να έκανε επίκληση του… αρχαιότερου επαγγέλματος του κόσμου, για να μειώσει τόσο τη δημοσιογράφο όσο και την έρευνά της. Έκφραση που έδειξε να συμμερίζεται και η ομήγυρη.




πηγη:http://www.madata.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου