Σάββατο 10 Απριλίου 2010

Μένει ο Ντέιβιντ Μπλατ

Ο Αμερικανοϊσραηλινός τεχνικός είναι έτοιμος να απαντήσει θετικά για την παραμονή του στον πάγκο του Άρη και την επόμενη αγωνιστική περίοδο


Άρης και Ντέιβιντ Μπλατ είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τον τεχνικό της ομάδας να έχει δείξει στους ανθρώπους των "κίτρινων" ότι θέλει να μείνει και την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Ο εκ των κορυφαίων τεχνικών στην Ευρώπη όπου σταθεί δηλώνει πως είναι ευχαριστημένος και χαρούμενος από τον Άρη και κατ’ επανάληψη εξυμνεί τόσο την τεράστια ιστορία του συλλόγου, αλλά και αυτόν τον κόσμο της ομάδας.


Όπως φαίνεται ο προπονητής του Άρη θα πει το «ναι» στην ανανέωση του συμβολαίου του πριν τελειώσει η φετινή αγωνιστική περίοδος. Φυσικά αυτό είναι κάτι που θα δώσει μεγάλη χαρά, θα μοιράσει αισιοδοξία στον κόσμο της ομάδας, με την παρουσία του Ντέιβιντ Μπλατ στον πάγκο της ομάδας να εμπνέει σιγουριά. Περισσότερες εξελίξεις αναμένονται και με την επιστροφή του Θανάση Τζεβελέκη στην Ελλάδα.

Μόνο ο Μάσεϊ
Ο μοναδικός μεταγραφικός στόχος του Άρη αυτή τη στιγμή είναι ο Τζερεμάια Μάσεϊ που δεσμεύεται με την Ομπραντόριο. Ο Αμερικάνος με σκοπιανό διαβατήριο δείχνει να θέλει να αποχωρήσει από την ισπανική ομάδα, ενώ και η ίδια η ομάδα ψάχνει αντικαταστάτη.

Μέσα ο Ουόλς
Στον καθαρά αγωνιστικό τομέα οι παίκτες προπονούνται όλοι κανονικά, ενώ ο Ματ Ουόλς που είχε τραυματιστεί στην προπόνηση της Τετάρτης είναι καλύτερα και θα αγωνιστεί όπως όλα δείχνουν κανονικά απέναντι στην Ολύμπια Λάρισας την Κυριακή στο Αλεξάνδρειο.

Τοποθετήθηκαν τουρνικέ
Τουρνικέ τοποθετήθηκαν στην είσοδο στις θύρες του Αλεξανδρείου. Η ΚΑΕ Άρης με αυτή την κίνηση θέλει να κάνει πιο ασφαλή την είσοδο των φιλάθλων στις εξέδρες του γηπέδου, ενώ με αυτόν τον τρόπο θα εκμηδενιστούν αυτοί που θέλουν να βλέπουν δωρεάν παιχνίδι του Άρη. Αυτή η κίνηση είναι σε ευρωπαϊκά πρότυπα και το Αλεξάνδρειο είναι το μοναδικό γήπεδο μπάσκετ στην Ελλάδα που διαθέτει τουρνικέ στις εισόδους του.


ΠΗΓΗ: αθλητικα νεα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου