Πέμπτη, 8 Απριλίου 2010

ΚΟΥΓΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ!

Σε μήνυμα του στο zougla.gr ο Νίκος Ρωμανός, ο 17χρονος φίλος του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου ο οποίος βρισκόταν μαζί του κατα την εν ψυχρώ εκτέλεσή του τελευταίου από τον Κορκονέα, απαντά στον υπερασπιστή του μπάτσου, τον Κούγια. Και του εφιστά την προσοχή! Καλά του κάνει! Το ίδιο του κάνουμε κι εμείς! Δεν μπορείς να προκαλείς συνέχεια και να μιλάς για "εξοστρακισμούς" και "αλήτες". Αλλά δε φαίνεται να βάζει μυαλό! Τώρα, ζητά την ποινική δίωξη του Νίκου και των γονιών του. Του παιδιού που θα μπορούσε να βρίσκεται στη θέση του Αλέξανδρου, από την ίδια σφαίρα και το ίδιο χέρι. Παρακάτω η επιστολή:
"Η πρωτοβουλία μου να γράψω και στην συνέχεια να δημοσιοποιήσω την θέση μου και να ξεκαθαρίσω τους λόγους για τους οποίους δεν πρόκειται να παραστώ στο δικαστήριο πάρθηκε επειτα από την ανάγνωση αλλα και την εξέλιξη τόσο των δημοσιευμάτων, όσο και των γεγονότων της δίκης. Ρίχνωντας μια ματιά στα δημοσιεύματα των media αλλα και τις δηλώσεις του κυρίου Κούγια, θεωρώ πως είμαι υποχρεομένος να πάρω θέση απέναντι του, απο τη στιγμή που και ο ίδιος αποφάσισε να κάνει το ίδιο προς το προσωπό μου.
Όσον αφορά λοιπόν τη μη συμετοχή του στη διαδικασία σε περίπτωση που δεν εμφανιστώ για να καταθέσω, δηλώνω οτι με μεγάλη μου χαρα και ανυπομονεσία περιμένω τη μη συμετοχή του, αλλά και τις εξίσου γελοίες δηλώσεις του, οι οποίες το μόνο που μου προκαλούνε είναι νευρικό γέλιο.
Στο δεύτερο σκέλος στο οποίο αναφέρεται στη συμετοχή μου σε ακροαριστερές οργανώσεις, συνεργασιας μου με κυκλώματα και αλλες παρόμοιες γελοιότητες θα ήθελα να τονίσω, πως είναι σενάρια συνωμοσιολογίας ενός φαντασμένου δικηγορίσκου ο οποίος αρέσκεται στο να δημιουργεί εντυπώσεις και να προσπαθεί με κάθε τρόπο να γαντζώνεται από την επικαιρότητα ανεξάρτητα με το αν αυτή είναι θετική η αρνητική για τον ίδιο. Τίποτα παραπάνω από ενα μυθομανή καραγκιοζάκο ο οποίος έχει γνώση του ποινικού κώδικα και αρέσκεται στο να ρουφάει όση περισσότερη δημοσιότητα μπορεί, είτε με το ρόλο του θύματος (δαρμένος, λιπόθυμος κλπ.), είτε ως ένας σοβαροφανής επαγγελματίας.
Σε σχέση με την ανακοίνωση της Γ.Α.Δ.Α. περι της μη παρακολούθησής μου, το μόνο που θα μπορούσα να πω ειναί πως όσο αυτοί δεν με παρακολουθούνε αλλο τόσο ο Κορκονέας δεν πυροβόλησε τον Αλέξανδρο. Ωφείλω να διευκρινίσω και πως παρά τα δημοσιεύματα, δεν είχα κανενα σκοπό να εμφανιστώ στη δίκη διότι δεν με απασχολεί ουτε στο ελάχιστο η έκβασή της. Θεωρώ, ως πολιτική μου επιλογή, να μην εμφανίζομαι στις στιγμές που ορίζουν οι θεσμοί, αλλα να διαμορφώνω εγω ο ίδιος τα δίκα μου πλαίσια στα οποία θα εκφράσω την αντίληψή μου.
Εύχομαι λοιπόν τόσο στον κ Κούγια, όσο και στον πελάτη του, καλα ξεμπερδέματα και προκαλώ την ελληνική αστυνομία να φέρει εις πέρας το έργο της, αν και εφόσον έχει τη συγκεκριμένη δυνατότητα".

1 σχόλιο:

  1. Ο Κουγιας το εχει παραξηλωσει με τις δηλωσεις του για δηθεν επιστολες και δηθεν απειλες για τη ζωη του!σαφως καθε κατηγορουμενος εχει δικαιωμα στην υπερασπιση και σε μια δικαιη δικη αλλα να μην εξευτελιζουμε το ονομα της δικαιοσυνης!ισως πρεπει να επεμβει επιτελους ο δικιγορικος συλλογος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή