Παρασκευή 9 Απριλίου 2010

ΓΙΑΤΙ (ΚΑΠΟΙΟΙ) ΣΤΗΝ TV100 ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ?

Μήπως γιατί θα χάσουν τα προνόμια τους σε περίπτωση που χάσει το (διευρυμένο) Δήμο Θεσσαλονίκης η Δεξιά;

Πρώτος και καλύτερος φοβάται ο Διευθυντής της TV100 κ. Οραήλογλου ο οποίος θεωρώντας τσιφλίκι του τη δημοτική τηλεόραση προσέλαβε την κόρη η οποία είναι ακόμα φοιτήτρια, σε αυτή. Αλλά και άλλη φορά έχει εγερθεί ζήτημα για τον ίδιο άνθρωπο - δημοσιογράφο. Όπως μας πληροφορεί το inews.gr, εργαζόμενοι της Δημοτικής Ραδιοφωνίας και Τηλεόρασης Θεσσαλονίκης(FM100, TV100) καταγγέλλουν ότι ο διευθυντής της TV100 εμφανίζεται να έχει εισπράξει, κατά το 2008, το ποσό των 40.492 ευρώ, για αδιευκρίνιστες «υπηρεσίες» προς την AGROCERT.
Η υπόθεση της AGROCERT, υπηρεσίας του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης ήρθε πρόσφατα στην δημοσιότητα με αφορμή την διαγραφή της Ανθής Καρασάββα, ανταποκρίτριας των New York Times και του CNN στην Αθήνα από την Ενωση Ξένων Ανταποκριτών για παραβίαση της δημοσιογραφικής δεοντολογίας.
Ανάμεσα στους συνεργάτες της εταιρείας εμφανίζονταν εργαζόμενοι που πράγματι δούλευαν για την παραγωγή εκπομπών για την αγροτική ενημέρωση αλλά και αργόμισθων που δεν είχαν πατήσει ποτέ το πόδι τους στις εγκαταστάσεις της εταιρείας. Στο μισθολόγιο του 2008 φιγουράρει μεταξύ των άλλων και το όνομα του Αντώνη Οραήλογλου, διευθυντή του δημοτικού τηλεοπτικού σταθμού της Θεσσαλονίκης TV100. Σύμφωνα με την καταγγελία των εργαζόμενων στην δημοτική ραδιοτηλεόραση ο κ.Οραήλογλου είχε υπογράψει σύμβαση αποκλειστικής και πλήρους εργασίας με τον σταθμό της Θεσσαλονίκης και για την εργασία του έλαβε 75.000 ευρώ.

Δηλαδή, 75000 + 40492 = Α, ΡΕ, ΚΟΡΟΪΔΟ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΕ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου