Σάββατο 10 Απριλίου 2010

Ποδοσφαιρικός Ηρακλής


Ετοιμάζει «γεμάτο» κέντρο


Έτοιμος από κάθε άποψη για την αυριανή αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό είναι ο Ηρακλής, αποσκοπώντας στην κατάκτηση ενός εκ των θετικών αποτελεσμάτων στο ΟΑΚΑ. Χθες η προετοιμασία της ομάδας κορυφώθηκε, με τον Γιόζεφ Μπουμπένκο στο δίτερμα που πραγματοποίησε να δοκιμάζει στοιχεία της ενδεκάδας που σκέφτεται να παρατάξει. Ο Σλοβάκος χθες φαίνεται πως «παγίωσε» την αμυντική τετράδα με τους Κατσαμπή-Σαρακατσάνο κεντρικό δίδυμο, τον Παπαζαχαρία δεξιά και τον Μάρτος αριστερά. Στη μεσαία γραμμή δοκίμασε παράλληλα τους Ηλιάδη-Καρλίνιος, με τους «Πίτου» και Μάρα μπροστά τους χωρίς «καθαρό» επιθετικό. Μάλιστα τέσταρε τον Κονέ στα αριστερά και τον Κομπαγιάσι δεξιά στη μεσοεπιθετική γραμμή. Σύμφωνα και με τις δοκιμές της Πέμπτης «παίζει» μια θέση αριστερά (Επστάιν, Κομπαγιάσι) και στην επίθεση (Γιάντσης, Μάρα), καθώς όπως όλα δείχνουν ο Ημίθεος θα παραταχθεί με «γεμάτο» κέντρο. Στη χθεσινή προπόνηση μάλιστα ποδοσφαιριστές του Ηρακλή έδωσαν βαρύτητα στο τελείωμα των φάσεων.
Στον τομέα των τραυματιών οι Παπαστεριανός, Λέκι, Μάρκες και Πιλότο συνέχισαν με ατομικό πρόγραμμα και με τους τιμωρημένους Μιλάνο, Γιάκομπ και Γιαννούλη αποτελούν τους απόντες του αυριανού αγώνα.
«Είδαν»… ντέρμπι
Η προετοιμασία της ομάδας θα ολοκληρωθεί με μια προπόνηση σήμερα στη 1:00 το μεσημέρι στη Μίκρα και μετά την ανακοίνωση της αποστολής οι «κυανόλευκοι» θα αναχωρήσουν αεροπορικώς για την Αθήνα. Χθες υπήρξε και ανάλυση του παιχνιδιού του Παναθηναϊκού από τον Μπουμπένκο που πρόβαλε στιγμιότυπα του αγώνα των «πράσινων» με τον Ολυμπιακό, κάτι το οποίο αναμένεται να πραγματοποιηθεί και σήμερα.

ΠΗΓΗ: metrosport

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου