Σάββατο 10 Απριλίου 2010

Ποδοσφαιρικος Παοκ


Προπονήθηκε ο Βιε'ι'ρίνια

Με τον Αντελίνο Βιεϊρίνια να συμμετέχει στο μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος συνεχίστηκε χθες η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αυριανό αγώνα με την Καβάλα. Οι «ασπρόμαυροι» γυμνάστηκαν το πρωί στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Γιώργου Λώλα, στη Σουρωτή. Ο Βιεϊρίνια ξεκίνησε κανονικά και συμμετείχε σε όλη την προπόνηση, εκτός του τελευταίου μέρους, όπου η ένταση αυξήθηκε στο μίνι δίτερμα που έπαιξαν οι παίκτες, χωρισμένοι σε τρία γκρουπ των 7 ατόμων το καθένα. Προτιμήθηκε να προφυλαχτεί ο Πορτογάλος άσος, ο οποίος κατά τα φαινόμενα θα βρίσκεται κανονικά στη βασική ενδεκάδα κόντρα στον ΑΟΚ.

Εκτός ο Κουτσιανικούλης
Αυτός που δεν προπονήθηκε για δεύτερη συνεχή ημέρα ήταν ο Βασίλης Κουτσιανικούλης. Ο ταχύτατος μεσοεπιθετικός ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα εξαιτίας των ενοχλήσεων από ένα χτύπημα στο εσωτερικό διπλό της Τετάρτης με τους νέους. Ουσιαστικά, η συμμετοχή του στο αυριανό παιχνίδι θα κριθεί σήμερα. Ατομικά γυμνάστηκε για μία ακόμη μέρα και ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ. Πριν από τη χθεσινή προπόνηση ο Φερνάντο Σάντος μίλησε στους ποδοσφαιριστές για θέματα τακτικής με τη βοήθεια χρήσης βίντεο. Η σημερινή (16.30) προπόνηση θα πραγματοποιηθεί στην Τούμπα. Αμέσως μετά ο Σάντος θα ανακοινώσει την αποστολή, στην οποία αν δεν συμπεριληφθεί ο «Κούτσια» αναμένεται να επιλεγεί ο νεαρός Κρίστιαν Μίλιεβιτς.
Έμφαση στην ανάπτυξη από τα άκρα έδωσε χθες ο Σάντος. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ έριξε βάρος στο πως θα αναπτύσσεται η ομάδα ξεκινώντας από τα μετόπισθεν και περνώντας από τα κεντρικά χαφ να φτάνει η μπάλα στα πλάγια, από όπου οι ακραίοι (Αραμπατζής, Μουν, Εντίνιο, Βιεϊρίνια στα δεξιά και Λίνο, Μίλιεβιτς, Σορλέν στα αριστερά) σέντραραν συνεχώς. Ο Σάντος έδειξε ιδιαίτερα απαιτητικός και γι’ αυτό έκανε διαρκώς παρατηρήσεις και επισημάνσεις στους παίκτες του, μη διστάζοντας να δείχνει και τη δυσφορία του όταν δεν «έβγαιναν» οι φάσεις.



ΠΗΓΗ : metrosport

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου