Παρασκευή 9 Απριλίου 2010

Ενα «Βικελίδης» στο... ΟΑΚΑ

Ο Παναθηναϊκός θα είναι ο τυπικά γηπεδούχος στον τελικό του Κυπέλλου που θα πραγματοποιηθεί στις 24 Απριλίου, οι διοικούντες την ΠΑΕ Αρης, όμως, είναι αποφασισμένοι να διεκδικήσουν το μεγαλύτερο αριθμό εισιτηρίων για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Στο περιθώριο της κλήρωσης που έγινε χθες στα γραφεία της ΕΠΟ οι άνθρωποι των «κίτρινων» έκαναν τις πρώτες επαφές, τόσο με τους εκπροσώπους του Παναθηναϊκού όσο και με τα στελέχη της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. 


     Την Τρίτη θα γνωρίζουν οι διοικούντες την ΠΑΕ Άρης τον ακριβή αριθμό των εισιτηρίων που θα διαθέσουν στους οπαδούς τους, ενώ ο Νέτο (ένθετη) δεν έχασε την ευκαιρία να δοκιμάσει τα ...προιόντα του νέου χορηγού


«Με 23.000 εισιτήρια θα είμαστε ικανοποιημένοι. Ο συγκεκριμένος αριθμός θα είναι αρκετός προκειμένου να καλύψουμε τις ανάγκες των οπαδών μας, ενώ σε αντίθετη περίπτωση θα έχουμε πρόβλημα» τόνισαν χαρακτηριστικά οι εκπρόσωποι του Αρη. Θα πρέπει, βέβαια, να σημειωθεί ότι ο τελικός αριθμός των εισιτηρίων που θα πάρει κάθε ομάδα θα αποφασιστεί στη σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη (στις 11 π.μ.) στην αίθουσα Τύπου του ΟΑΚΑ, με τη συμμετοχή εκπροσώπων του Αρη, του Παναθηναϊκού, της ΕΠΟ, αλλά και υψηλόβαθμων στελεχών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής.

Η ΠΑΕ Αρης ενημερώθηκε χθες με έγγραφο για τη συγκεκριμένη εξέλιξη από την αστυνομία, η οποία θα δώσει και την τελική έγκριση για τον αριθμό των εισιτηρίων. Οι άνθρωποι του Αρη, πάντως, τόνιζαν ότι στις επαφές που είχαν με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού αλλά και με αυτούς της ΕΠΟ εισέπραξαν θετικό κλίμα σε ό,τι αφορά τη διάθεση μεγάλου αριθμού εισιτηρίων στις δυο ομάδες που συμμετέχουν στον τελικό. «Ούτε οι άνθρωποι της ΕΠΟ δεν θέλουν να γίνει ο τελικός σε ένα άδειο γήπεδο» έλεγαν χαρακτηριστικά οι εκπρόσωποι του Αρη.



Αίτημα για τα Τέμπη
Στην καθοριστική σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη στο ΟΑΚΑ αναμένεται να τεθούν επί τάπητος και να ρυθμιστούν όλα τα οργανωτικά θέματα που αφορούν τον τελικό του Κυπέλλου. Συγκεκριμένα, εκτός από τον ακριβή αριθμό των εισιτηρίων που θα πάρει κάθε ομάδα θα εξεταστεί ο τρόπος μετακίνησης των οπαδών, οι χώροι συγκέντρωσής τους προκειμένου να μην υπάρξουν επεισόδια, τα δρομολόγια προσέλευσης και αποχώρησης των αποστολών των δύο ομάδων στο γήπεδο, αλλά και ο καθορισμός «νεκρών» ζωνών στις εξέδρες του ΟΑΚΑ. Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα, δεν αποκλείεται οι άνθρωποι του Αρη να καταθέσουν αίτημα να ανοίξει στις 24 Απριλίου η εθνική οδός στο ύψος των Τεμπών ώστε να διευκολυνθεί η μετακίνηση των οπαδών των «κίτρινων». Οι σύνδεσμοι οργανωμένων οπαδών του Αρη έχουν, ήδη, ολοκληρώσει το σχεδιασμό τους για τον τρόπο οργανωμένης μετάβασης στην Αθήνα.




Δείπνο παικτών σε Κούπερ
Οι παίκτες του Αρη έκαναν την πρόταση και ο Εκτορ Κούπερ την αποδέχτηκε με χαρά. Οι ποδοσφαιριστές των «κίτρινων» παρέθεσαν δείπνο στον Αργεντινό τεχνικό και στους συνεργάτες του σε εστιατόριο της Θεσσαλονίκης, σε μια προσπάθεια σύσφιγξης των σχέσεων στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Αρη.
Μετά την ανακοίνωση για τη συμφωνία με την εταιρεία εμπορίας αυτοκινήτων Ρομπόπουλος η ΠΑΕ Αρης θα πραγματοποιήσει την Τετάρτη εκδήλωση προς τιμήν των χορηγών της.
(αυτή την εικόνα ονειρεύεται να δει κάθε φίλαθλος του ΑΡΗ στις 24 Απριλίου στο ΟΑΚΑ)

ΠΗΓΗ: sentragoal

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου