Τρίτη 20 Απριλίου 2010

Ανακοίνωση της κατάληψης ΠΑΣΟΚ Χανίων

Ανακοίνωση της κατάληψης








Καταλάβαμε σήμερα Τρίτη 20 Απριλίου από ώρα 10πμ τα γραφεία του πασοκ χανίων, για να δηλώσουμε την αντίστασή μας, απ’ τη μια στην εγκληματοποίηση του αναρχικού – αντιεξουσιαστικού χώρου, που επιχειρείται με τις πρόσφατες συλλήψεις των 6 αγωνιστών και τη στοχοποίηση μιας σειράς άλλων και κατ’ επέκταση στην προσπάθεια του κράτους να αποτρέψει επερχόμενες εξεγερσιακές διαθέσεις ευρύτερων κοινωνικών κομματιών.







Οι κατασκευασμένες κατηγορίες του εντολέα χρυσοχοίδη και το τρομοθέαμα των εντεταλμένων της αντιτρομοκρατικής δημοσιογράφων, καθόλου δεν θα αναιρέσουν τη φτώχεια, την ανεργία, και τις απολύσεις, το κλέψιμο μισθών και συντάξεων, τον πλουτισμό λίγων εις βάρος πολλών, τα χρέη που ύπουλα μας φορτώνουν,τον ασφυκτικό έλεγχο και επιτήρηση σε κάθε πτυχή της ζωής. Αντίθετα, το σόου της υποτιθέμενης «εξάρθρωσης της τρομοκρατίας», είναι το ιδανικό χαλί που το κράτος και το κεφάλαιο στρώνουν, για να πατήσει η αναβαθμισμένη επίθεσή τους στην κοινωνία, ακόμα πιο βάρβαρη το επόμενο διάστημα, σε συνεργασία με τους διεθνείς ομοίους τους της ευρώπης και του νομισματικού ταμείου. Για να κλείσουν τα στόματα, για να συναινέσουμε σε αγριότερη εκμετάλλευση.







Οι εγκληματίες και εχθροί της κοινωνίας βρίσκονται στα βουλευτικά έδρανα, στα πολυτελή σαλόνια και διευθυντικά γραφεία, στις τράπεζες και τα χρηματιστήρια, στα δελτία ειδήσεων και στους ένστολους ανθρωποδιώκτες. Αγωνιστές της ελευθερίας είναι οι 6 συλληφθέντες, που επί χρόνια, συνεπώς και δημόσια, πορεύονται δίπλα μας στους κοινωνικούς ταξικούς αγώνες. Δεν θα τους αφήσουμε στιγμή χωρίς την αλληλεγγύη μας, χωρίς την αυτοοργανωμένη και ανυποχώρητη δράση μας για να εμποδίσουμε τη φυσική και πολιτική τους εξόντωση.







Καλούμε κάθε καταπιεζόμενο άνθρωπο να μη χαρίσει ούτε μια ώρα ανοχής στο νέο όργιο ψεύδους και καταστολής.







ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΜΑΖΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ



ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ



Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ











Αλληλέγγυοι-ες



στους διωκόμενους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου