Τρίτη 27 Απριλίου 2010

Το πρώτο μπασκετικό πάρτι στην Ελλάδα

Για την ενίσχυση των Ελλήνων καλαθοσφαιριστών με Καρότσι (ΟΣΕΚΚ)

 
Σε μία προσπάθεια ενίσχυσης της Ομοσπονδίας Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Καρότσι (ΟΣΕΚΚ), το basketblog.gr και η Houseofhoops.gr, με την υποστήριξη της Globalosports, διοργανώνουν το 1ο μεγάλο Μπασκετικό Πάρτι στην Ελλάδα.
Η ξεχωριστή αυτή βραδιά, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 29 Απριλίου
(doors open at 22.00), στοKingdom Club (ex Room και Galea) και το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 20 ευρώ (συμπεριλαμβάνεται ένα ποτό).
Στη διάρκεια του πάρτι θα διεξαχθεί και fashion show με τη συμμετοχή επώνυμων μοντέλων (όπως Αλέξανδρος Παρθένης, Ισαβέλλα Δάρρα, Άντζελα Ευριπίδη), ενώ ο DJ AK (πρώην Magna) θα παίξει μουσική και θα τραγουδήσει ο Γιώργος Τσαλίκης.
Για περισσότερες πληροφορίες και προσκλήσεις, μπορείτε να απευθυνθείτε στην εταιρία Globalsports, στο 210 9312881 (κα Καραλή και κα Γιαννοπούλου).
Σχετικά με την ΟΣΕΚΚ
Η ΟΣΕΚΚ είναι μέλος της διεθνούς ομοσπονδίας μπάσκετ με καρότσι, International Wheelchair Basketball Federation (IWBF), η οποία αποτελεί μέλος της διεθνούς ομοσπονδίας καλαθοσφαίρισης, Fédération Internationale de Basketball Amateur (FIBA).
Σήμερα υπάρχουν σε όλη την Ελλάδα 14 ομάδες, οι οποίες συμμετέχουν στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Α1 εθνικής κατηγορίας, που διοργανώνει η ΟΣΕΚΚ, καθώς επίσης και στο κύπελλο Ελλάδας. Το σύνολο των αθλητών των ομάδων ανέρχεται σε 222.



πηγή: skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου