Πέμπτη 22 Απριλίου 2010

Ανάληψη ευθύνης για την επίθεση στο γραφείο του Πρωτόπαπα

"...Μόνο και μόνο επειδή δεν ακολούθησαν το τρίπτυχο δουλειά-κατανάλωση-θάνατος αλλά επέλεξαν τον δρόμο της αντίστασης..."

ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΟΧΗ




ΠΡΟΣΟΧΗ!ΣΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΣΑΣ ΜΙΛΑ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ!



Επτά μήνες μετά την ανάληψη της διαχείρισης των εξουσιαστικών θεμάτων από το ΠΑ.ΣΟ.Κ. και τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα από ποτέ. Ανηλεής επίθεση εναντίον των περισσότερων κομματιών της κοινωνίας με πρόσχημα την ‘’διάσωση της Ελλάδας από την χρεωκοπία’’.



Όλο και περισσότερος κόσμος οδηγείται απροκάλυπτα στην εξαθλίωση. Άγρια φορολογία, εκτόξευση όλων των τιμών ως εκεί που δεν πάει, ιδιωτικοποίηση και του αέρα που αναπνέουμε, σύνταξη ποτέ, ΔΝΤ και πάει λέγοντας...Ταυτόχρονα όμως όλο και περισσότερος κόσμος δεν χαύει πλέον το παραμύθι περί ‘’κοινής προσπάθειας’’ και αντιδρά με όλο και πιο δυναμικό τρόπο κάνοντας τους κυρίαρχους να κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα.



Εδώ ακριβώς ο ρόλος της καταστολής. Κάθε τρεις και λίγο νέα σώματα μπάτσων, πιο εξοπλισμένοι, πιο οργανωμένοι ρίχνονται στην μάχη εναντίον όποιου αντιστέκεται. Αλωνίζουν ξεδιάντροπα στους δρόμους ώστε να εμπεδωθεί παντού η παρουσία τους και κυρίως στην συνείδησή μας.Ταυτόχρονα ταγματασφαλίτες συνάδελφοί τους σέρνουν πισθάγκωνα (ακόμη και έγκυο γυναίκα) κοινωνικούς αγωνιστές στα δικαστήρια και τις φυλακές. Μόνο και μόνο επειδή δεν ακολούθησαν το τρίπτυχο δουλειά-κατανάλωση-θάνατος αλλά επέλεξαν τον δρόμο της αντίστασης. Το θέαμα που στήνουν, ακόμα μια φορά, με βασικό συνεργό την μεγάλη μερίδα των δημοσιογράφων, μας εξοργίζει.



Την Τετάρτη 14 Απριλίου στις 20:25 πυρπολήσαμε το γραφείο του άθλιου πολιτικάντη του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Χρήστου Πρωτόπαπα στην οδό Σίνα 14 στον τρίτο όροφο,στο Κολωνάκι. Κόφτε πια το παραμύθι περί ‘’μικρών υλικών ζημιών’’. Εμπρησμός με έξι φιάλες βουτανίου και δύο λίτρα βενζίνη βγάζει τα γραφεία ‘’εκτός’’, το ξέρετε και το ξέρουμε.



Άμεση απελευθέρωση όλων των συλληφθέντων για την υπόθεση του Ε.Α., όλων όσων κατηγορούνται για την υπόθεση της συνομωσίας των πυρήνων της φωτιάς, των αγωνιστών της 17Ν, των Γ. Δημητράκη, Η. Νικολάου, Μ. Ζέρβα, Π. Γεωργιάδη, Β. Χρυσοχοϊδη, Γ. Βούτση, Α. Μπονάνο, Στρατηγόπουλο.



ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΛΑΜΠΡΟ ΦΟΥΝΤΑ.



Οργάνωση ‘’ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΟΧΗ’’

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου