Παρασκευή 7 Μαΐου 2010

"Ξυλοφόρτωσαν" το "γραμματέα της π.α.σ.π ΠαΜακ

Στο χθεσινό πάρτυ της π.α.σ.π Πα.Μακεδονίας στο φουαγιέ του ο "γραμματέας" της π.α.σ.π ο οποίος σημειωτέον δεν έχει αναγνωριστεί από τη δημοκρατική πλειοψηφία των φοιτητών του Πανεπιστημίου εξαιτίας των μεθοδεύσεων και των αποκλεισμών για να εκλεγεί γραμματέας, "έφαγε" ξύλο από πρώην συντρόφους του. Η αλαζονική του συμπεριφορά, η επιμονή του να "γιορτάζει" και να κάνει πάρτυ σε περίοδο έντονων κοινωνικών αναταραχών και ζυμώσεων και σε εποχές στις οποίες οι αγωνίες και οι ανασφάλειες των νέων "χτυπούν κόκκινο", έκαναν το ποτήρι να ξεχειλίσει.
Για άλλη μια χρονιά, συνεχίζοντας την παράδοση των προκατόχων του, σέρνει την παράταξη σε φοιτητικές εκλογές ως παραμάγαζο της δαπ, επιτελώντας το μόνο ρόλο που της έχει απομείνει, αυτόν του εγκλωβισμού των ριζοσπαστικών και δημοκρατικών δυνάμεων του πανεπιστημίου που θα μπορούσαν με σκληρή δουλειά να κάνουν την ανατροπή της παντο-δυναμίας της δαπ που κοντεύει 10ετία. Κατά καιρούς έχουν ακουστεί και συνεχίζουν  να ακούγονται πολλά για την παθητική στάση της πασπ. Ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί πολύ εύκολα να αναζητήσει και να μάθει τους λόγους!
συνεχίζεται...

3 σχόλια:

  1. Kala na pathei to zwo... Prepei na ton ksanadeiroun mou fainetai..!! Bravo sta paidia pou to ekanan auto

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ειναι δυνατον να λετε τετιοιυ ειδους "βλακειεσ" χωρισ να γνωριζετε τι πραγματικα συνεβει... ντροπη σασ που προσπα8ειτε να αμαυρωσετε τη προσπαθεια και τον αγωνα των παιδιων.. και αντι να προσβαλλετε με σχολια κρυβοντασ ουσιαστικα την ταυτοτητα σασ γιατι δεν ερχεστε αντιμετωποι με αυτουσ που κατηγορειτε?? τετοιου ειδουσ παιχνιδακια ειναι για τα ατομα που ανανδρα το παιζουν μαγκεσ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. sto nosokomeio tn exoume akoma... polu gero ksulo mages... eidika ekei p evgale to pistoli o allos xestikame oloi panw mas... loipon geloie suntakti autou tou keimenou profanws eisai enas ek twn opoiwn autoperithoriopoiithike apo tn proodeutiki parataksi logw tou ekseftelistikou s ergou mesa se autn... vraveio pseftias kai ilithiotitas loipon se sena. sunxaritiria..!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή