Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

Το Twitter άλλαξε: Η νέα αρχιτεκτονική

Σε ευρύ ανασχεδιασμό της ιστοσελίδας της θα προχωρήσει η υπηρεσία κοινωνικής δικτύωσης Twitter, προκειμένου να εμπλουτιστεί και να γίνει πιο φιλική στους άνω των 150 εκατ. χρήστες της διεθνώς.

Η ολοένα και πιο δημοφιλής υπηρεσία microblogging, όπου οι χρήστες μπορούν να στείλουν μικρού μήκους μηνύματα μέχρι 140 χαρακτήρες, θέλει να παρέχει πλέον περισσότερες πληροφορίες στα μέλη της και, στο πλαίσιο αυτό, μεταξύ άλλων, θα προσφέρει ενσωματωμένα βίντεο του YouTube, εικόνες και άλλο περιεχόμενο, ώστε το Twitter να αποκτήσει πιο έντονο χαρακτήρα πηγής πληροφόρησης.

Το ηλικίας τεσσάρων ετών κοινωνικό δίκτυο, όπως εξήγησε σε σχετική συνέντευξη Τύπου, θα προωθήσει μια τελείως νέα «αρχιτεκτονική», που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες των χρηστών για περισσότερη ευελιξία και επικοινωνία.

Ο νέος ανασχεδιασμός (με την χαρακτηριστική κωδική ονομασία «Φοίνιξ») αποσκοπεί ακριβώς στο να «δέσει» τους υπάρχοντες χρήστες του για περισσότερη ώρα στην αναβαθμισμένη ιστοσελίδα του και παράλληλα να προσελκύσει νέους φίλους.

Το νέο Twiiter.com θα υλοποιηθεί σταδιακά σε παγκόσμια βάση τις επόμενες εβδομάδες


πηγή:enimerwsi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου