Τρίτη 10 Αυγούστου 2010

Γυρίστε πλευρό, παρακαλώ, θα πιαστείτε κυρία μου..

Εσείς κοιμάστε, και ο Πρωθυπουργός μας "τραβάει" κουπί...

  • Ο σύντροφος Βούγιας, και υφυπουργός Προ.Πο., αντί να πει την αλήθεια, ότι ρίχνουμε τα ναρκωτικά στο κέντρο της Αθήνας και γύρω από τα Εξάρχεια για συγκεκριμένους λόγους, μπας και γλιτώσουν από καμιά φωνή διαμαρτυρίας, κάθεται και πουλάει παραμύθια στους κατοίκους ότι τους επόμενους μήνες όλα αλλάζουν και να συνεχίσουν να φωνάζουν. Το μόνο που μπορεί να αλλάξει είναι η κυβέρνηση..
  • Πολύ στεναχωρέθηκε το ΠΑΣΟΚ που ο ΛΑ.Ο.Σ στηρίζει Τατούλη, και αυτό δεν μπορεί να δώσει εύκολα πολιτική στήριξη. Απορώ με το ΠΑΣΟΚ και ειδικά το νέο-ΠΑΣΟΚ: ψάχνει πολύ να βρει στελέχη τύπου Τατούλη που όσο είχαν κουτάλα δεν μιλούσαν καθόλου, και όταν τους έδιωξαν από τα υπουργεία θυμήθηκαν το επαναστατικό τους παρελθόν; Δεν νομίζω.. Μάλλον ο Παπανδρέου θα πληροφορήθηκε πως ο Τατούλης έχει κάρτα συνδρομής σε γυμναστήριο και θα θαμπώθηκε. Από την άλλη ρε ΠΑΣΟΚ, αφού συγκυβερνάς μαζί με το ΛΑ.Ο.Σ (και το Μητσοτακέικο) όλη την Ελλάδα και ψηφίζετε όλοι μαζί τα βασικά νομοσχέδια (βλ. Μνημόνιο), η Πελοπόννησος σε πείραξε; Άλλωστε η Πελοπόννησος κυβερνά την Ελλάδα, όποτε πάλι στα ίδια καταλήγουμε..
  • Τεράστια οικολογική καταστροφή για την ανθρωπότητα οι πυρκαγιές στη Ρωσία. Ο Πούτιν, με βλαχοεπαρχιώτικο τσαμπουκά, δεν δέχεται βοήθεια από άλλες χώρες. Οι επιπτώσεις, όμως, αφορούν όλους.
  • Ένας παππούς σε καφενείο της Αριστοτέλους έλεγε να κλείσουν τα μπουρδέλα οι καφετέριες που κρατούν τους νέους να πίνουν όλη μέρα καφέ και κάνουν χαβαλέ και τίποτα άλλο, και να βγουν στο δρόμο να παλέψουν για το μέλλον τους. Άδικο έχει; Αλίμονο αν αποδειχθούμε τόσο άχρηστη γενιά που χρειάζεται παραίνεση για να αντιδράσει. Το σύστημα θέλει να μας ευνουχίσει, και μέχρι ενός σημείου τα έχει καταφέρει: όσοι δεν είναι απολιτίκ, είναι κομματόσκυλα.
  • Προσέξτε την Πέμπτη και την Κυριακή: οι πιο ζεστές μέρες της εβδομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου